Cine suntem?

Suntem una dintre foarte puținele firme autohtone de M&A, adică în fuziuni și achiziții, 100% de partea ta, adică a vânzătorului unei afaceri.

Am experimentat foarte multe până să ajungem la o metodă de a vinde o afacere cu șanse de reușită de peste 50%. De ce este unic acest lucru?

Deoarece alte firme ce se ocupă de fuziuni și achiziții preferă exclusiv să intermedieze afacerile cele mai bune, cele mai reprezentative din orice domeniu deoarece acestea se vând foarte ușor. Dacă ar încerca să vândă o afacere normală, medie din România folosind aceeași metodă n-ar reuși sau ar vinde-o foarte greu. Știm deoarece și noi am încercat acel drum.

În prezent ajutăm 116 întreprinzători să-și pregătească afacerile pentru vânzare, urmând să-i ajutăm și cu vânzarea lor efectivă, atunci când vor dori să facă acest lucru.

Fiind o firmă de M&A căutăm cumpărători pentru afaceri ceva mai mari, adică cu o cifră de afaceri de peste 3 milioane Euro. Ne pricepem cel mai bine la afaceri din industrie și comerț a căror valoare este situată între 15-60 milioane Euro. Însă suntem deschiși și la alte proiecte.
 

Hai să discutăm despre afacerea ta, despre ceea ce îți dorești și despre opțiunile tale chiar acum. Pe urmă vom putea stabili o întâlnire pentru o discuție de circa 1 oră în sediul tău (sau la o cafea undeva în localitatea ta) dând click aici. 

16 Octavian Paler Street, Sanmartin, Romania 417495      ferilorincz@INCz.eu   |   0040-745-006-277

  • INCz Facebook
  • INCz LinkedIn

Informații

Termeni și condiții

Politica cookie-uri

Protecția datelor cu caracter personal

© 2025 The Time To Sell